Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

Зимното издание на "твоята ВАКАНЦИЯ" е на пазара и ви очаква!

Казват, че хората трябва да пътуват не за да избягат от живота си, а за да не избяга животът от тях. И за да зареди зимата с още идеи за приказни пътешествия, екипът на "Твоята Ваканция" представи новият зимен брой на луксозното издание, посветен на най-магичните снежни маршрути, топлите плажове на Бали и най-добрите ресторанти и барове над 2000 метра надморска височина в Алпите.

На бутиково утринно парти в центъра на София, от върха на 24-тия етаж, където се намира един от най-новите столични ресторанти The View, гостите се насладиха на аромата на чаша истинско италианско еспресо illy с уникална гледка към целия град.

"Създадох този проект с много любов и подготовката на всяко ново списание е истинско удоволствие за мен и екипа ми. Вярваме, че и с новото зимно издание ще сме полезни на читателите с много практична информация за различни пътувания, дестинации, зимни активности, лайфстайл. Радваме се, че имаме страхотни автори, които разказват от първо лице своите ваканционни преживявания и напътствия” – споделя издателят и главен редактор Ина Георгиева.

В новия брой Цвета Герчева разкрива как в италианските Алпи може да карате ски безплатно – напълно реално! Ина Георгиева ще ви покани да прекарате незабравими мигове пред камината с чаша METAXA, ще разведри сутринта ви с аромат на Illy, ще ви разкаже за невероятната история на зимните спортове, както и ще ви отведе на -30 градуса през януари в Казахстан.

Винаги сте си мечтали да погалите бебе Санбернар? "Твоята Ваканция" има нещо за вас - един страхотен материал посветен на косматите спасители в преспите.

Ако пък сте почитатели на културата на Европа - момичетата от група „Хипнотик” се включват в новия брой с една нетрадиционна музикална обиколка на Европа, по време на която ще ви разкажат как да се уредите с билет за Виенската опера и къде е най-добре да слушате музика в Испания и Швейцария.

Петър Стоянов от Luxutour ни разхожда из истинския Китай, където може да опитате невероятни храни.

Но ако трябва да бъдем честни, в "Твоята Ваканция" има много повече маршрути, отколкото можете да си представите. За някои от тях не е нужно да си взимате отпуска, защото понякога най-релаксиращите места се намират само на час път от офиса. Не вярвате ли? Даваме идеи за 5 горещи минерални басейна, на по-малко от час от София.

И за да могат гостите на събитието да видят прекрасните зимни картини през автомобилите си, си тръгнаха със зимна автомобилна козметика SONAX.

Списанието вече е в търговската мрежа и може да бъде намерено в бензиностанциите и в големите търговски вериги супермаркети в цялата страна.

Всичко, което трябва да имате, за да прекарате зима 2017/2018 страхотно, са добрите идеи, които сме убедени, че даваме, а "твоята перфектна Ваканция" зависи само от теб. Кога стягате куфарите?

 

 

Категория: