Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

За твоята перфектна Ваканция

 

Здравей скъпи читателю!

Понякога, забързани в екшъна на делника, в последния момент се сещаме, че идва време за почивка, а още нищо не сме измислили какво да правим и накъде да поемем. Именно затова създадохме луксозното списание „твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ - специално двусезонно хартиено издание на сп. твоят БИЗНЕС.

С него искаме да дадем интересни идеи и начини как да прекараме свободното си време. Защото всички знаем, че за да сме успешни в живот и бизнеса, трябва да умеем да намираме време за себе си и близките около нас.

Луксозното издание е насочено към съвременните, успешни, делови хора с усет към хубавите преживявания, търсещи нови усещания и емоции, модни тенденции и актуални трендове.

Затова тук ще ви дадем предложения за свободното време от сутрешното кафе до вечерните клубни забавления. Ще ви представяме интересни световни дестинации от "първа ръка", както и красиви места и хотели в България. Ще ви даваме и предложения за винен туризъм и дневни забавления. 

Разбира се, място ще намират всякакви активности, защото човешките възможности са безкрайни и е достатъчно само да имате желание, за да направите, това, за което мечтаете. 

Ще дадем арена и на модните съвети, както и на специалистите от центрове за красота, които ще ни подготвят за предстоящите ваканционни дни.

А какво е сбодното време, без добрата храна и хубава напитка? Е, ще ви изпратим и към различни гурме изкушения.

Следвайки 15 годишната история на сп. Твоят БИЗНЕС и в това издание всички тенденции и статии ще бъдат представени от специалисти в своите области.