Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

Теория на перфектната снимка: OLYMPUS PEN E-PL8

Казват, че една добра снимка може да разкаже "Война и мир" в рамките на 3 секунди. И макар да вярвам в силата на киното, във фотосите има нещо, което ме кара да мечтая, да съзерцавам и да мисля повече, отколкото когато съм пред малкия екран. И винаги когато погледна красивите неща от живота през обектива, знам че само след секунда ще се роди нещо магично, нещо тайнствено и уникално, нещо което никога никой няма да може да повтрои - МОЯТА СНИМКА. Това лято в тая нелека задача да снимам света, компания ми правеше един джентълмен, който ми помогна да уловя миговете на щастие - OLYMPUS PEN E-PL8.

Апаратът е с много дизайнерска визия и макар да има десетки различни режими за снимане и безброй настройки, се оказа изключително лесен за работа. Препоръчвам ви АРТ режима, който прави снимките много, ама много яки.

Модерният дизайн и богатата функционалност, класическите извивки и имитацията на кожена повърхност, контрастиращите метални рингове - всичко това прави снимането с OLYMPUS PEN E-PL8 истинско удоволствие. Ретро визията на този апарат ми носи усещането за Хавана през 40-те и едновременно с това ме кара ясно да осъзнавам, че в крехкото тяло на OLYMPUS се крие истински фото-звяр. Кожените елементи и каишките, които могат да се сменят в зависимост от това с какъв тоалет си са нещо, за което всяко шик момиче мечтае.

А когато става въпрос за снимки на автомобил - този апарат няма равен. Убеждавам се, докато се наслаждавам на най-новия Hudai I 30.

И макар перфектната за едни снмка да е не дотам добра за други, аз знам със сигурност, че когато фотосът запечатва нещо красиво, той носи със себе си емоцията на радостта от онази паметна секунда, в която натискаш копчето си чува любимото "щрак". И няма нищо на тоя свят, което да може да върне времето назад и да направи така, че тоя миг да се промени.

Затова често се питам коя е перфектната снимка. И все си мисля че перфектната снимка е тази, която си успял да направиш с усмивка. Защото няма нищо перфектно в миналото, освен добрите снимки, които ни карат да си спомняме щастието, нали?

 

 

Категория: