Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

SONY представи най-малките в света фотоапарати за пътуване

На IFA, изложението за потребителска електроника в Берлин, Германия SONY представи супер компактни фотоапарати, чудесен спътник на пътешествениците за перфектни кадри. DSC-HX99 и DSC-HX95 са двата най-нови модела от серията Cyber-shot®, които ще се предлагат на пазара в Европа от октомври. Те имат най-малкото и компактно тяло в света, с обектив ZEISS® Vario-Sonnar T 24-720 мм с голямо оптично  приближение.

Предлагащи голям обхват на заснемане от широкоъгълни до супер-телефото снимки, както и много компактен размер, това са идеалните преносими спътници за фотография при пътешествия или в ежедневието – за красиви моменти, уловени с лекота. В допълнение към възможността за записване на видеоклипове с висока разделителна способност 4K11, най-новата система за обработка на изображения позволява висока скорост на серийни снимки с до 10 кадъра в секунда*12 и изключително точна Fast Intelligent AF технология. Други нови функции включват технологията Eye AF, записването в RAW формат, touch focus/touch shutter 13, както и поддържането на връзка за геолокация 14 чрез Bluetooth®.

Категория: