Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

Лятното издание на сп. твоята ВАКАНЦИЯ е на пазара!

Лятното издание на луксозното ни списание за свободното време твоята ВАКАНЦИЯ вече е на пазара. В модния лилав цвят, корицата примамва с приказни идеи за ваканции и пътешествия, съчетани с много полезна и практична информация. 

Лято е пред нас и сме готови да загребем с пълни шепи от неговите топлина, пъстрота и емоции! Готови сме за десет минути да съберем джапанки, къси панталони, тениска и очила, и да потеглим натам, накъдето някой приятел ни обещае, че ще изкараме страхотно и ще видим нови светове!

Е, ние ви обещаваме, че всяка страница от списанието е преживяна и споделена от първо лице. За тази ваканция избрахме да ви разходим из различните краища на света – близки и далечни, и да ви предадем онези преживявания, които нашите „репортери” са усетили. Вярваме, че ще ви хареса и ще ви дадем супер идеи, които да осъществите за вашата лятна ваканция.

Разхождаме ви из блясъка и красотата на Лазурния бряг, с колелета пътуваме из уханните лавандулови полета на Прованс. Отскачаме и до съседна Гърция, за да изпием една анасонова напитка и да хапнем октоподи в някоя таверна.

И тъй като ние сме влюбени в нашата България ви разкриваме някои неизвестни факти за любимия Несебър, красотите на няколко плажа и тръгваме по маршрута на маратона „Ултра Дунав“.

Потегляме и по уникално красивия път на великото просеко, опитваме специалната сол на старинния словенски град Пиран и заминаваме към земята на баските – Сан Себастиан.

Правим рязък завой и се впускаме в приказния свят на Тайланд, където сме готови да нанижем на шиите си златни гривни като жените-жирафи.

А знаете ли колко са красиви африканските залези над Замбези? И още мнооого интересни истории и пактични идеи ...

Е, дали не е време да се качим на борда на яхтата, да отплуваме към безкрая и да кажем: – „Здравей лято!!”.

Търсете в бензиностанциите в страната и пунковете Inmedio.

Категория: