Съобщение за грешка

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/tbmaga/public_html/vacancia/includes/menu.inc).

“Гладиатори на колела” представят уникални гледки от България

Колоездачната надпревара „Гладиатори на колела“ е уникално по рода си събитие, което преобръща представите за спортно шоу. Необичайният бутиков веломаратон (до участие се допускат максимим 24 участника, бел.ред.) се провежда в българската част на поречието на река Дунав, като трасето на участниците използва 530-километров участък от веломаршрута “Дунав Ултра”.

По този начин в рамките на само 40 часа, атлетите-велогладиатори преминават през няколко десетки изключително интересни и екзотични места и обекти от Видинско до гр. Силистра, включително десетки антични обекти, руини, български села и градове по поречието на река Дунав. Идеята е уникална не само за страната, а интересът към събитието от чужбина беше отчетен в края на това лято.

Същевременно през лятото на 2017-та година организаторите на събитието "Диджитал Сова" и колоездачен клуб "Дунав Ултра" продуцираха заснемането от земя и въздух на най-интересните моменти от това необичайно и внушително с мащабите си спортно зрелище.

Специално за въздушните снимки бяха наети професионалните пилоти на дронове от друг нашумял проект, свързан с красотите на страната – “България от високо”. Общо 12 общини партнираха на организаторите, предлагайки логистична подкрепа, а Министерство на Туризма даде своя институционален карт-бланш на случващото се.

И резултатите са наистина впечатляващи. Иновативният подход, мащабът и визията на продукцията при реализиране на цялостната идея на проекта „Гладиатори на колела“ преобръща представите за региона на 180 градуса, като го представя като едно от най-интересните и атрактивни места не само в страната, а и на континента.

Броени дни преди премиерата на късометражното видео, посветено на „Гладиатори на колела“ (очаква се това да се случи по време на фестивала „Дни на предизвикателствата“ - 29.11-01.12), гледайте накуп предхождащите го три невероятни тийзъра, включващи някои от най-впечатляващите кадри и гледки от Северна България. Всички тези активности целят да популяризират поречието на река Дунав в България, представяйки го като атрактивна туристическа дестинация.

А тийзърът, който ще ви представяме, ще ви остави без дъх пред някои от красотите на Дунавския регион. Всички тези активности целят да популяризират поречието на река Дунав в България, представяйки го като атрактивна туристическа дестинация.

 

Категория: