Юсейн Болт ще "бяга" с Nissan

Юсейн Болт, най-бързият мъж на планетата и олимпийски шампион в спринта, се е прицелил в поредното рекордно представяне, предлагайки своите страст и скоростни инстинкти на екипа на Nissan, разработващ специална “Болт” версия на GT-R.

След световните му рекорди и трите златни медала от Лондон 2012, Болт подписа специална сделка с Nissan Motor Co, Ltd, с която разширява ролята си на посланик на марката за бързия 315 км/ч GT-R и става почетен “Директор на вълнението” на амбициозната световна маркетингова кампания на Nissan.

При появата си в главния офис на Nissan, Болт заяви: „Състезанието е моето вдъхновение и моето желание е да помогна на Nissan да се превърне в още по-вълнуваща марка за всички.”

Като признание за приноса на Болт за спорта и неговата страст към автомобилите, главният оперативен директор на Nissan представи уникален GT-R, боядисан в златен цвят, който ще бъде продаден на търг и събраните средства ще бъдат предоставени на Usain Bolt Foundation (http://usainbolt.com/foundation/).

Постъпленията от онлайн търга, ще помогнат в работата на фондацията за създаване на образователни и културни възможности за децата и младите хора в родината на Болт, Ямайка.
Уникалният GT-R, който ще бъде пуснат на аукционната онлайн платформа на eBay, ще носи щампования подпис на Юсейн и специални интериорни елементи, изработени от истинско злато.

Новините за задълбочаване на връзките с Nissan съвпадат с обещанието на Болт да защити титлите си на лятната Олимпиада в Рио де Жанейро през 2016 г.

 

Моля коментирайте